For English version, click here.

gourmetmiddag til støtte for trampolinhuset

 

cookingforacause poster final.jpg

To madelskere, Jonas Højland og Mik Fabricius, åbner en pop-up restaurant for en enkelt aften, hvor alle indtægter går til Trampolinhuset! 

Her kreerer 8 dygtige kokke og gastrofolk en udsøgt 8 retters gourmetmiddag med tilhørende vinmenu, kun til lejligheden. 

Få en helt unik og anderledes restaurantoplevelse i urbane og rustikke rammer hos Rebel Food på det gamle grønttorv i Valby, og støt samtidigt Trampolinhuset. 

Billetindtægterne fra middagen svarer til de 10.000 portioner mad som årligt serveres ved Trampolinhusets fællesspisninger.

Hvornår: Lørdag den 6. maj kl. 17.30

Hvor: Rebel Food – Street Food Partners / Grønttorvet 50-60, 2500 Valby

Kuvertpris: 1.250 kr. / € 169

Dette event er udsolgt


Menu

Jakob Nusbaum - gourmensch.dk
Bålgrillede østers, dildmayo, maltjord, tangaske og skovsyre

Mik Fabricius – mikkersmad.dk
Oksetatar, smørstegt brød, porremayo, løgaske og brændte perleløg

Anders Rytter – frederiksminde.com
Saltet torsk med brændt hvid miso, blomster og sauce på fåremælksvalle, fermenteret honning, lagret blomstereddike og kærnet smør trukket med asparges

Nicolaj Christiansen – kokkelandsholdet.dk
Først grillet jomfruhummer, glaserede asparges, mandel/olivencreme, Terraliva olivenoliesauce
Herefter hjemmebagt surdejsbrød med enebær og trøffel

Karl Ejnar Jørgensen – raavare.dk
Rosastegt lammefilet rullet i granskud og urter med rejer og grønt

Thomas Alcayaga – madetmere.dk
Kalvefrikassé anno 2017: Grillet kalv, forårsgrønt og skilt blanquette

Mads Cortsen - cortsendining.dk
Mild syrenfromage, rabarbersorbet og nitrogenfrosset rabarber-/kamillegranité

Rasmus Palsgård – feinschmeckeren.dk
Portvinssyltede svesker fra Agen, creme anglaise, saltkaramel og tørrede hibiscusblomster

Alle kokke, tjenere og arrangører arbejder frivilligt og alt er sponsoreret.

Dette event er udsolgt


Tak til:

A Table Story, ABC-Bolte, Arla Unika, Caviarco.dk, Cleaver´s Meat Market, Epicurean, Foodgastro, Gourvin.dk, Grand-fromage.dk, Hav Torvehallerne, Jerome Vintage, Keb-frugt ApS, Kongsbak Lassen, Laudrup Vin, Madetmere.dk, Munkebo-Mikrobryg.dk, Nohrlund.com, Nordjysk Gasteknik, Rebel Food, Restaurant mmoks, Scandic Hotels Odense, Scania Food, Sendebudet, Slagteren fra Hammel, SPIS! Odense Food Festival, Twinwine.dk, Vandtryk.dk

#cookingforacausedk