Sisters' Cuisine reportage

Til klimakonference med Miljøministeriet

Click here for English

 Sisters' Cuisine til klimakonference i Københavns Rådhus. Foto: Maria Amanda Beydin.

Sisters' Cuisine til klimakonference i Københavns Rådhus. Foto: Maria Amanda Beydin.

af Sheikha Gross, Sisters' Cuisine-praktikant

Denne sensommer samarbejdede Trampolinhusets catering service Sisters' Cuisine med Miljøministeriet og lavede mad til flere end 300 personer til en klimakonference på Rådhuspladsen i København.

Der blev kun serveret økologiske madvarer, og ikke noget oksekød, for at reflektere konferencens klimamæssige værdier. Menuen indeholdt kylling i karry, en vegetarisk karry, ris og to forskellige slags salater.

Det var et sjovt event, men også udfordrende, og det krævede to hele dage at forberede og tilberede maden. Trampolinhusets kvinder samarbejdede med frivillige og ansatte i Københavns Rådhus om at servere maden til alle der deltog i konferencen.

Det var en smuk og solrig dag og en fantastisk oplevelse at være en del af et så stort event, og selvfølgelig at kunne servere med i Københavns berømte rådhus.

Alle er velkomne til at booke Sisters' Cuisine til et catering job! Klik her for at læse mere.


HJÆLP OS MED AT INVESTERE I ET ORDENTLIGT KØKKEN

Sisters' Cuisine er dygtige, men Trampolinhusets køkken lever desværre ikke op til de krav, en professionel catering virksomhed.

Vi drømmer om et køkken med plads til et helt madlavningshold, hvor der ikke er nogen ødelagte kogeplader, og med en opvaskemaskine som ikke er 45 minutter om at blive færdig.

Hjælp os med at investere i et nyt køkken ved at vælge en af mulighederne herunder.


Læs også


STØT TRAMPOLINHUSET

Ethvert bidrag tæller. Du kan være med til at sikre, at asylansøgere kan være en del af et fællesskab allerede fra dén dag, de kommer til Danmark.

Det betyder mere, end du kan forestille dig.