Mød Christina

Click here for English

Christina Bilde er Talskvinde og Strategisk Kommunikationschef for Roskilde Festival Charity Society

Hun forklarer, hvorfor Roskilde Festival støtter Trampolinhuset:

“I er i Trampolinhuset virkelig lykkedes med at skabe et samlingssted og et åbent miljø, der tiltrækker mennesker på tværs af etnicitet og baggrund. Og I gør det bl.a. – som vi også kunne se på årets Roskilde Festival – med at arbejde på tværs af indsatser; med mad, med kunst og med mødet og samtalen mellem mennesker som 'virkemidler'. Det er meget inspirerende. Men desværre er det også en indsats, som konstant – og særligt i øjeblikket – er under pres. Derfor var det endnu vigtigere for os at støtte jer med en donation.”


Vil du også støtte Trampolinhuset? Klik her og se hvordan.


Se også: