Opskrifter uden grænser

Trampolinhuset udgiver migrationspolitisk kogebog

Click here for English

Fotos: Britta My Thomsen

Trampolinhusets catering service Sisters' Cuisine har udgivet en kogebog der kombinerer opskrifter med migrationspolitik.

Udgivelsen af Sisters' Cuisine kogebog – Opskrifter uden grænser blev fejret med bobler, taler og hjemmeslavede snacks til bogreception den 11. marts, som fyldte Trampolinhuset med nysgerrige gæster. Bogen er allerede solgt i over 150 eksemplarer.

Kogebogen er fyldt med lækre opskrifter af Sisters' Cuisine. Men det er mere end en kogebog. Sammen med opskrifterne er der portrætter af kokkene. Med udgangspunkt i madlavning deler de deres erfaringer, tanker og historier, som kvinder, madelskere, asylansøgere og flygtninge.

På den måde er det en bog, hvor madlavning sætter fokus på migrationspolitik.

Bogen er resultatet af en kollektiv proces i Trampolinhusets Kvindeklub.  Det er en bog fuld af styrke og håb fra alle de inspirerende kvinder fra Trampolinhuset, som kæmper for forandring.


Sisters' Cuisine kogebog - Opskrifter uden grænser findes både på dansk og engelsk. Den koster 99 kr. (€13.50), men man kan også vælge at tilføje en donation på 40 kr. (€5) til Trampolinhuset.

Bogen kan købes i Trampolinhuset tirsdage, onsdage og fredage kl. 13-19 eller bestilles herunder. Bemærk at der kommer forsendelsesomkostninger oveni prisen hvis du vil have os til at sende bogen til dig med post.

Cookbook language:
Add donation?*:
Add apron?:
Quantity:
Add to shopping bag

Læs mere