Mød Mandana, vores Bibelunderviser

Click here for English

Mandana (venstre) underviser Trampolinhusets bibelstudiegruppe hver uge. Foto: Anna Emy

Mandana (venstre) underviser Trampolinhusets bibelstudiegruppe hver uge. Foto: Anna Emy

Mandana konverterede fra islam til kristendommen for mange år siden. I dag underviser hun Trampolinhusets bibelstudiegruppe, hvor hun bruger sine egne erfaringer med at hjælpe andre tættere på kristendommen.

"Da jeg konvererede, havde jeg brug for nogen til at hjælpe mig, og ikke kun fra kirken," fortæller Mandana. "Det var svært for mig, fordi vi gik til kirke, men kun om søndagen, og præsten taler i sin prædiken om et eller andet, og det er svært at forstå det rigtigt hvis man er kommet ad en ny vej." 

Det er særligt denne erfaring, som har inspireret Mandanas bibelundervisning i Trampolinhuset.

"Vores klasse er ikke som kirken, vi har ikke nogen prædiken eller noget bestemt emne. Vi snakker meget om hvordan det er at være kristen, også i forhold til hvis man er konverteret. Hver uge giver jeg mulighed for at folk kan vælge hvilket vers der har påvirket deres hjerter, og hvis nogen har spørgsmål kan de stille dem. Og så beder vi sammen og synger sammen".

Bibelundervisningen foregår på farsi, som er Mandanas modersmål. Men hvis der er nogen, der gerne vil være med, men som ikke forstår farsi, lykkes det som regel at finde nogen der kan tolke. Mandana selv tolker f.eks. mellem farsi og dansk, og det var også som tolk at hun besøgte Trampolinhuset for første gang:

"Jeg kom for første gang for to år siden. Jeg havde bibelundervisning i Hillerød i 2014, og folk fra vores gruppe kom i Trampolinhuset, og så kom jeg med for at oversætte for nogen. I mit hjerte er jeg interesseret i at hjælpe folk"

Bibelgruppen mødes hver fredag kl. 14-15. Klik her for at se hele vores kalender.


Se også:


Støt Trampolinhuset

Ethvert bidrag tæller. Du kan være med til at sikre, at asylansøgere kan være en del af et fællesskab allerede fra dén dag, de kommer til Danmark.

Det betyder mere, end du kan forestille dig.