Mød Frank & Madda

Click here for English

Frank (venstre) og Madda (højre) kommer begge regelmæssigt i Trampolinhuset. Foto: Anna Emy.

Frank (venstre) og Madda (højre) kommer begge regelmæssigt i Trampolinhuset. Foto: Anna Emy.

Frank har været i Trampolinhusets i 3 år.

"Jeg kan godt lide det her, fordi jeg møder så mange mennesker fra hele verden, og nogle gange mennesker fra mit hjemland, Ghana, hvilket giver mig muligheden for at tale mit eget sprog. Når jeg kommer her, bliver jeg gladere og mere energisk end hvis jeg bliver i lejren, hvor der er meget lidt for os at lave. Her i Trampolinhuset er der mange aktiviteter. Jeg lærte at tale dansk ved at gå til undervisning her, og ved at kunne møde og tale med danskere for at forbedre mig endnu mere.

Hans ven, Madda, er i praktik i Trampolinhuset.

"Hvad jeg bedste kan lide ved Trampolinhuset er den platform, det er for folk. Det er et åbent sted hvor alle kan komme og føle sig hjemme. Trampolinhusets idé hører sammen med det faktum, at der er folk der bor i lejre, og der er ikke noget fælles sted hvor alle kan være og bare hænge ud og være sig selv.

Folk der kommer her kan også få mad, det er varmt at være indenfor her, og hvis man har brug for hjælp med noget, så kan Trampolinhuset hjælpe med rådgivning, juridisk eller lægefaglig. Det er et holistisk sted hvor man kan finde lidt af hvert.”


Støt Trampolinhuset

Ethvert bidrag tæller. Du kan være med til at sikre, at asylansøgere kan være en del af et fællesskab allerede fra dén dag, de kommer til Danmark.

Det betyder mere, end du kan forestille dig.