Mad uden grænser

Sisters' Cuisine gør klar til Roskilde Festivals legendariske Food Court

Click here for English

 Foto: Anna Emy

Foto: Anna Emy

af Anna Emy

Trampolinhusets catering service Sisters' Cuisine åbner en madbod i Roskilde Festivals legendariske Food Court i år!

Forberedelserne startede allerede for nogle uger siden, da de frivillige kvinder øvede sig i at lave forårsruller i tre varianter: med grøntsager, med oksekød, og med banan og chokolade. Alle frivillige blev delt op i hold, så alle ville kunne prøve både at forberede fyldet, folde og senere stege rullerne.

Til The Weeknd kørende på højtalerne havde alle en god dag med at hakke, folde og stege. Denne gang handlede det om at lære de forskellige trin og teknikker, men næste gang vil kvinderne skulle lave tre forskellige slags forårsruller inden for en tidsgrænse! Der skal nemlig sælges mindst 1.000 retter til festivalen for at Sisters' Cuisine tjener noget, så det er meget vigtigt at alle kan arbejde sammen effektivt.

Til sidst på dagen var der bunkevis af forårsruller som alle kunne smage på. Forårsrullen med grøntsager var let og forfriskende, den med oksekød var stærk og smagfuld, og den med banan og nutella var sød og lækker.

Klik her for at følge med i Sisters' Cuisine's aktiviteter op til og under Roskilde Festival.


Læs mere


Støt Trampolinhuset

Ethvert bidrag tæller. Du kan være med til at sikre, at asylansøgere kan være en del af et fællesskab allerede fra dén dag, de kommer til Danmark.

Det betyder mere, end du kan forestille dig.