Mad uden grænser

Sisters' Cuisine åbnede madbod til årets Roskilde Festival

Click here for English

 Foto: Britta My Thomsen

Foto: Britta My Thomsen

Trampolinhusets cateringservice Sisters' Cuisine åbnede deres egen madbod til årets Roskilde Festival. Det var en fantastisk oplevelse, og forhåbentlig et skridt tættere på drømmen om en permanent Sisters' Cuisine-restaurant i fremtiden.

Af Eden Girma, en del af Trampolinhusets catering service Sisters' Cuisine

Trampolinhusets catering service Sisters' Cuisine bliver mere og mere populær i mange dele af København for at lave lækker mad fra hele verden til private fester og store events. Sisters' Cuisine har også udgivet en kogebog, som også er blevet læst over hele verden. De fleste af kvinderne i Sisters' Cuisine bor i asylcentre og har derfor begrænsede muligheder for at tjene deres egne penge. Men Sisters' Cuisine giver dem en ny mulighed.

 

Sisters' Cuisine madbod til Roskilde Festival

Til årets Roskilde Festival havde Sisters' Cuisine en madbod hvor vi serverede forårsruller med grøntsager og kød, daal med ris, og frisk lemonade. De stærke kvinder viste deres engagement ved at arbejde sammen intensivt ikke kun til selve festivalen, men også i månederne inden.

 

Drømmen om en permanent restaurant

Kundernes feedback var opmuntrende for vores fremtid – Sisters' Cuisine drømmer om at åbne en permanent restaurant hvor vi kan dele vores madlavningsevner og tjene vores egne penge. Derfor fokuserer Trampolinhusets Kvindeklub i efteråret på at brainstorme forskellige muligheder for at åbne en restaurant.

På vegne af Trampolinhuset vil jeg gerne takke Roskilde Festival, gæsterne der kom for at nyde maden, og alle kvindelige kokke og frivillige som lavede mad til festivalen.

 

Om Sisters' Cuisine

Sisters' Cuisine Sisters’ Cuisine udspringer af Trampolinhusets kvindeklub, der er et rum, hvor kvinder frit kan tale om de problemer, de oplever i hverdagen, i samfundet og på asylcentrene. Sisters’ Cuisine opstod, fordi de, der var asylansøgere, var trætte af at vente i asylcentrene uden mulighed for at påvirke deres eget liv, og de, der var flygtninge, var frustrerede over ikke at kunne finde et job. Kokkene tæller både kvinder, der er opdraget med, at madlavning er deres ansvar i hjemmet, og kvinder, der først har lært at lave mad efter deres ankomst til Danmark. 


Hjælp os med at investere i et ordentligt køkken

Sisters' Cuisine er dygtige, men Trampolinhusets køkken lever desværre ikke op til de krav, en professionel catering virksomhed.

Vi drømmer om et køkken med plads til et helt madlavningshold, hvor der ikke er nogen ødelagte kogeplader, og med en opvaskemaskine som ikke er 45 minutter om at blive færdig.

Hjælp os med at investere i et nyt køkken ved at vælge en af mulighederne herunder.


Læs mere


Støt Trampolinhuset

Ethvert bidrag tæller. Du kan være med til at sikre, at asylansøgere kan være en del af et fællesskab allerede fra dén dag, de kommer til Danmark.

Det betyder mere, end du kan forestille dig.