Mød haveholdet: Mangfoldigt, energisk og sjovt

“Der er en anderledes atmosfære herude. Det handler ikke om at lære dansk eller at få hjælp med juridiske anliggender.”

Click here for English

Denne maj og juni har set rekordhøje temperaturer og masser af sol i Danmark, hvilket har været en vidunderlig undskyldning for at tilbringe mere tid i Trampolinhusets rummelige baggård. Mens folk har slappet af og snakket og hygget sammen udenfor, har vores havehold taget udfordringen på sig at at holde gøre gården og haven så dejlig at være i, som muligt.

Mathilde (venstre) og Kari (højre) har været koordinatorer for Trampolinhusets havehold i foråret 2018. Foto: Stacey Goldberg.

Mathilde (venstre) og Kari (højre) har været koordinatorer for Trampolinhusets havehold i foråret 2018. Foto: Stacey Goldberg.

De frivillige i haven har gjort haven og gården stadig smukkere. To af de frivillige, Mathilde og Kari er begge antropologer og har ingen professionel erfaring i at holde planter. Ifølge Mathilde, ”håbede de på at skabe et organisk rum, hvor folk maler, planter og laver andre aktiviteter som eksempelvis at lave lanterner”, og de ”vil skabe et rum hvor alles idéer til, hvordan man skaber dette rum, bliver hørt.”

Alle er velkomne til at blive en del af haveholdet uanset hans eller hendes erfaring med at plante, male eller holde have. Dette års havehold har taget nye kreative projekter til sig og gjort gården til det mest populære og det smukkeste i Trampolinhuset.

Da Mathilde bliver spurgt, hvordan hun vil beskrive haveholdet, siger hun, at holdet er mangfoldigt, energisk og sjovt: ”Der er en virkelig god atmosfære på haveholdet. Når vi tager ud for at købe noget eller forsøger at få donationer, er folk meget spændte omkring det og meget snakkesalige. Det er nemt at komme godt overens med alle på holdet."

Haveholdet er ikke alene meget produktive men bringer også social energi til Trampolinhuset. Mathilde understreger, at det at være en del af holdet ”har intet at gøre med, hvilken status du har, eller om du har et CPR-nummer eller ej. Det handler bare om at have det sjovt og være kreativ. Jeg ved, der er aktiviteter inden for, men der er en anderledes atmosfære herude. Det handler ikke om at lære dansk eller at få hjælp med juridiske anliggender. Det handler mere om at lege med forskellige ting og have det sjovt med at være uden for i solen!”

Både frivilliggruppen og hyggen i haven er åbne for alle, der vil være med!

Husk at du kan se haveholdets arbejdstimer eller Trampolinhusets andre aktiviteter i vores kalender. Du kan også holde dig opdateret ved at tilmelde dig vores nyhedsbreve.


Læs mere