Mød Ahmed, vores køkkenkoordinator

"Det gamle køkken var meget småt og var ikke forberedt på den mængde af mennesker, men nu er det godt, og vi arbejder mere professionelt."

Click here for English

Foto: Theis Bothmann, YES CPH

Foto: Theis Bothmann, YES CPH

I februar blev der installeret nyt køkken i Trampolinhuset, hvilket gør det, at arbejde i køkkenet, meget bedre for de frivillige og praktikanterne. Ahmed er kok fra Syrien, og han kom til Danmark i 2015. Han har været frivillig i Trampolinhusets køkken i to år og er nu koordinator for køkkenholdet om tirsdagen. Sammen med resten af køkkenholdet laver Ahmed mad til vores fællesmidag på Trampolinhusets åbne aftner, hvor brugerne og de frivillige spiser sammen.

Ahmed siger, at "det nye køkken er så vigtigt for huset, fordi vi har så mange begivenheder og så mange gæster. Det gamle køkken var meget småt og var ikke forberedt på den mængde af mennesker, men nu er det godt, og vi arbejder mere professionelt.” Ahmed er en erfaren kok, som har arbejdet i køkkener i 10 år: ”Huset har behov for den slags erfaring og især erfaring med at arbejde med forskellige mennesker fra mange forskellige steder. Jeg viser folk, hvordan det nye køkken virker, og rengøringen er meget hurtigere nu med den nye opvaskemaskine.” Han er glad for, at det nye køkken gør det muligt at være mere professionelle, når de laver mad til alle brugerne og gæster i Trampolinhuset.


Trampolinhusets nye køkken er sponsoreret af:

Den Sociale Fond 'Dronning Caroline Amalies Hus'   |   Kirken i Kulturcenteret   |   Det Arnstedtske Familiefond   |   Bygma Fonden   |   Susi og Peter Robinsohns Fond   |   Medarbejdernes Honorarfond i Novo Gruppen   |   William & Hugo Everts Fond   |   Andersen Priess Holding   |   samt 87 privatpersoner, som hver har doneret 500 kr.


Bliv en del af køkkenholdet

Vi kan altid bruge flere frivillige på vores køkkenhold! Klik her for at læse mere om at være frivillig i Trampolinhuset.


Læs mere


STØT TRAMPOLINHUSET

Ethvert bidrag tæller. Du kan være med til at sikre, at asylansøgere kan være en del af et fællesskab allerede fra dén dag, de kommer til Danmark.

Det betyder mere, end du kan forestille dig.