Mød Miriam, vores børnepasningskoordinator

"Nogle af børnene har haft et traumatisk liv, men her føler de sig rigtig trygge"

Click here for English

Foto: Stacey Goldberg

Foto: Stacey Goldberg

Af Stacey Goldberg, Kommunikationspraktikant

Miriam er Trampolinhusets børnepasningskoordinator. Hun er fra Barcelona, og begyndte sin praktik i Trampolinhuset i september måned. Takket være Miriam og 15 frivillige børnepassere, tilbyder Trampolinhuset et trygt og omsorgsfuldt sted til asylbørn mens deres forældre er til rådgivning, sprogundervisning, jobtræning eller netværker i Trampolinhuset.

"Det er virkelig i taknemmeligt job at være sammen med børnene. Man kan mærke, at de virkelig har brug for tiden og opmærksomheden. Nogle af børnene har haft et traumatisk liv, men her føler de sig rigtig trygge. Det er vigtigt når man kommer som frivillig, fordi Trampolinhuset tilbyder børnene et trygt rum med sjove aktiviteter. Det er noget som de ikke har i asylcentrene. Det er meget vigtigt at vi kan skaffe nok frivillige til at lege med dem og give dem den opmærksomhed, de fortjener. Det er virkelig vigtigt for børnenes udvikling.

"I starten var det lidt svært at etablere en tillidsfuld relation, men derefter er det fantastisk. For så kan man høre dem sige, 'Hej, jeg har savnet dig! Hvad skal vi lave i dag?' Når dagen er omme, kommer forældrene op til os og siger 'Tak for i dag!' Det er meget berigende og værd ethvert minuts arbejde med dem. Det er virkelig sjovt at kunne tilbringe hele eftermiddagen med børnene, og man kan altid foreslå nye idéer som en del af et internationalt team!"


Læs mere


STØT TRAMPOLINHUSET

Ethvert bidrag tæller. Du kan være med til at sikre, at asylansøgere kan være en del af et fællesskab allerede fra dén dag, de kommer til Danmark.

Det betyder mere, end du kan forestille dig.