OPLEV TRAMPOLINHUSET


Kom og få et nyt syn på migration og integration med guidede rundvisninger i vores medborgerhus for flygtninge og i udstillingsrummet CAMP.

Bestil en præsentation af Trampolinhusets historie, mission og arbejdsmetoder eller en fremvisning af CAMPs aktuelle udstilling – eller book begge dele!

Tilføj frokost eller middag fra Trampolinhusets cateringvirksomhed, Sisters’ Cuisine, for 125 kroner per person.

Alle rundvisninger og udstillinger varetages af en duo bestående af en medarbejder og en flygtning der er frivillig i Trampolinhuset/CAMP. Både rundvisninger og udstillinger omfatter en introduktion til det danske asylsystems regler, samt indsigt i hvordan det er at leve i landets asylcentre.

Rundvisningerne afvikles på engelsk, omend der er mulighed for en dansksproget rundvisning efter anmodning.


Priser

PRÆSENTATION
 

 1,5-timers præsentation af Trampolinhusets historie, mission og arbejdsmetoder af medarbejder og frivillig flygtning  3.500 kr. / 3.000   kr.  (med/uden grundlægger af Trampolinhuset)

1,5-timers præsentation af Trampolinhusets historie, mission og arbejdsmetoder af medarbejder og frivillig flygtning
3.500 kr. / 3.000 kr. (med/uden grundlægger af Trampolinhuset)

PRÆSENTATION & RUNDVISNING

 1-times præsentation af Trampolinhuset efterfulgt af 1-times guidet rundvisning af CAMPs aktuelle udstilling  4.000 kr.

1-times præsentation af Trampolinhuset efterfulgt af 1-times guidet rundvisning af CAMPs aktuelle udstilling
4.000 kr.


MAD

PRÆSENTATION PÅ DIN SKOLE/ARBEJDSPLADS

 Tilføj frokost eller middag fra Trampolinhusets catering service,  Sisters’ Cuisine .  125 kr. per person (min 10-15 personer)

Tilføj frokost eller middag fra Trampolinhusets catering service, Sisters’ Cuisine.
125 kr. per person (min 10-15 personer)

 Du kan også booke os til at komme ude til din skole, arbejdsplads eller organisation can also book us to come to your school, workplace, or organization og give en præsentation af Trampolinhusets historie, mission, og arbejdsmetoder.  4.500 kr./ 4.000 kr.  (med / uden Trampolinhusets grundlægger)

Du kan også booke os til at komme ude til din skole, arbejdsplads eller organisation can also book us to come to your school, workplace, or organization og give en præsentation af Trampolinhusets historie, mission, og arbejdsmetoder.
4.500 kr./ 4.000 kr. (med / uden Trampolinhusets grundlægger)


Booking


For at bestille en guided rundvisning eller præsentation, kan du skrive en mail til info@trampolinehouse.dk med ‘Guided tour’ eller 'Presentation' i emnefeltet. Du er også velkommen til at ringe til os på 32 20 02 25.

Angiv venligst hvilken rundvisning/præsentation du er interesseret i.