OPLEV TRAMPOLINHUSET

Kom og få et nyt syn på migration og integration med guidede rundvisninger i vores medborgerhus og i udstillingsstedet CAMP.

Bestil et foredrag om Trampolinhusets historie, mission og arbejdsmetoder eller en fremvisning af CAMPs aktuelle udstilling – eller book begge dele!

Tilføj frokost eller middag fra Trampolinhusets cateringvirksomhed, Sisters’ Cuisine, for 125 kroner per person.

Alle foredrag og rundvisninger varetages af en duo bestående af en medarbejder og en flygtning der er frivillig i Trampolinhuset/CAMP. Både rundvisninger og udstillinger omfatter en introduktion til det danske asylsystems regler, samt indsigt i hvordan det er at leve i landets asylcentre.

Foredragene afvikles som udgangspunkt på engelsk, men der er også mulighed for en dansksproget rundvisning – spørg os, så finder vi ud af noget.


Priser

FOREDRAG
 

1,5 times foredrag af Trampolinhusets historie, mission og arbejdsmetoder af en medarbejder og en frivillig fra asylsystemet  2.500 kr. / 3.000   kr.

1,5 times foredrag af Trampolinhusets historie, mission og arbejdsmetoder af en medarbejder og en frivillig fra asylsystemet
2.500 kr. / 3.000 kr.

FOREDRAG & RUNDVISNING

1 times foredrag af Trampolinhuset efterfulgt af 1-times guidet rundvisning af CAMPs aktuelle udstilling  4.000 kr.

1 times foredrag af Trampolinhuset efterfulgt af 1-times guidet rundvisning af CAMPs aktuelle udstilling
4.000 kr.


MAD

FOREDRAG PÅ DIN SKOLE / ARBEJDSPLADS

Tilføj frokost eller middag fra Trampolinhusets catering service,  Sisters’ Cuisine .  125 kr. per person (min 10-15 personer)

Tilføj frokost eller middag fra Trampolinhusets catering service, Sisters’ Cuisine.
125 kr. per person (min 10-15 personer)

Du kan også booke os til at komme ude til din skole, arbejdsplads eller organisation fortælle om Trampolinhusets historie, mission, og arbejdsmetoder.  4.000 kr.

Du kan også booke os til at komme ude til din skole, arbejdsplads eller organisation fortælle om Trampolinhusets historie, mission, og arbejdsmetoder.
4.000 kr.


Booking


For at bestille et foredrag eller en præsentation ved at udfylde formularen herunder. Bemærk at din booking ikke er endelig før du har fået en bekræftelse fra os. Vi gør vores bedste for at vende tilbage til dig så hurtigt som muligt. Du er også velkommen til at ringe til os på 32 20 02 25.

 
Navn *
Navn
Hvad vil du gerne booke? *
Dato
Dato
Bemærk, at vi kun tilbyder foredrag inden for disse tidsrum: Mandage kl. 9-16 Tirsdage kl. 9-12 Onsdage kl. 9-12 Torsdage kl. 9-16 Fredage kl. 9-12