Christina

For English, click here.

Christina Bilde er Talskvinde og Head of Corporate Communications for Roskilde Festival Charity Society

Hun forklarer hvorfor Roskilde Festival støtter Trampolinhuset:

"De mennesker, der er engageret i Trampolinhuset har virkelig formået at skabe et sted og et åbent miljø som tiltrækker folk på tværs af etniciteter og baggrunde. Som vi så til dette års Roskilde Festival, kan det gøres gennem arbejde inden for mange forskellige områder: med mad, med kunst, og gennem møder og samtaler mellem mennesker.

Det er meget inspirerende, men desværre er det også en indsats som konstant, og især lige for tiden, er under pres. Derfor er det vigtigt for os, nu mere end nogensinde, at støtte jer med en donation."


Se også


Støt Trampolinhuset

Ethvert bidrag tæller. Du kan være med til at sikre, at asylansøgere kan være en del af et fællesskab allerede fra dén dag, de kommer til Danmark.

Det betyder mere, end du kan forestille dig.