Amin

"Trampolinhuset er en start på livet og på arbejde"

Click here for English

Photo: Anna Emy

Photo: Anna Emy

Amin er 33 år og fra Iran. Han er i praktik som møbelsnedker i Trampolinhuset.

"Jeg arbejder i Trampolinhuset som møbelsnedker. Jeg bygger møbler, og så kommer jeg til bibelundervisning. Jeg kommer også til danskundervisning og husmøde. Husmødet er vigtigt. Det er hjernen i Trampolinhuset, som tænker på hvad vi skal gøre, hvad vi skal arbejde på og lave planer - alt hvad vi skal gøre. Det er vigtigt. Husmødet er vigtigt for mig.

Jeg har mange venner i Trampolinhuset. Det er en start på livet og på arbejde. Jeg tror, det er en start for kommunikation med andre mennesker, danske mennesker og også andre mennesker, for eksempel italianos og andre lande. Det hjælper på kommunikationen at snakke sammen. Og så er det en start på arbejde også at snakke med danskere. 

Jeg har haft erfaring som møbelsnedker i 20 år i Iran og Norge. Det er mit job, gamle møbler. Jeg kan reparere og fikse, og jeg kan også lave nye møbler. Jeg håber, jeg kan finde job i Danmark også som møbelsnedker. 

Trampolinhuset kan hjælpe med start på arbejde. Jeg kom i Trampolinhuset, og sagde, "jeg vil arbejde som møbelsnedker", og så sagde Søren, "ja, det kan du!". Han sagde ikke "stop" eller "nej". Han sagde "værsgo, hvad du vil, værsgo"." 

 


Støt Amins vej til arbejde

I asylcentrene er mulighederne stærkt begrænsede for, at personer som Amin kan udvikle sine evner.

Men i Trampolinhuset kan alle bidrage til fællesskabet på deres egen måde. Nogle underviser i engelsk eller arabisk, andre bygger møbler eller hjælper som skræddere eller frisører.

Hvis du donerer 250 kr., kan du hjælpe os med at tilbyde det nødvendige udstyr for, at alle kan udvikle deres evner og interesser.


Læs mere


Støt Trampolinhuset

Ethvert bidrag tæller. Du kan være med til at sikre, at asylansøgere kan være en del af et fællesskab allerede fra dén dag, de kommer til Danmark.

Det betyder mere, end du kan forestille dig.