familierne fra Sjælsmark HAR BRUG FOR DIN støtte

Vores børneklub er mange familiers eneste frirum fra Sjælsmark, men den risikerer at lukke til efteråret, hvis ikke vi kan rejse en million inden da.

Det vil betyde, at familierne ikke længere får adgang til omsorg, fællesspisning, juridisk, medicinsk og psykologisk rådgivning.

Hjælp os med at redde børne- og famileaktiviteterne!

Alle bidrag tæller, men din støtte gør den største forskel, hvis du tilmelder dig månedlige donationer, som bidrager til en langsigtet indsats for familierne.

Udfyld formularen herunder for at støtte.

464 personer støtter allerede hver måned.

Hvad går pengene til?

Vores tilbud til familierne er, ligesom alle vores aktiviteter, helhedsorienterede. Dvs. at familieindsatsen ikke ‘kun’ dækker personale til børneaktiviteter, men også til workshops om forældreskab, juridisk, medicinsk og psykologisk rådgivning mm. til forældrene samt udgifter forbundet med vores fællesmiddage, som er gratis for familier fra Sjælsmark.

Hvorfor præcis en million?

Vi har brug for mindst en million for at kunne beholde familieaktiviteterne mens vi sikrer os andre finansieringskilder. Hvis du har spørgsmål, forslag eller kommentarer til den fremtidige finansiering, er du meget velkommen til at kontakte vores fundraiser eller adm. direktør – klik her for at finde deres kontaktoplysninger.

Hvorfor har I ikke sagt noget før nu?

Vi har desværre længe frygtet denne situation. Når vi ikke har meldt noget ud før nu, er det fordi vi ikke har villet øge børnenes følelse af utryghed før absolut nødvendigt.

Det har været et rigtig svært dilemma.


BANK

Send din støtte til vores konto i Merkur Andelskasse. 

Bank: Merkur Andelskasse
Registreringsnr.: 8401
Kontonr.: 0001121013
Iban: DK9084010001121013
Swift: MEKUDK21

MobilePay

Send din støtte via MobilePay til 55895

Fradrag

Både privatpersoner og virksomheder kan få fradrag for donationer og sponsorbidrag til Trampolinhuset.

TESTAMENTE

Du kan efterlade en donation til Trampolinhuset ved at lave et legat gennem Legal Desk.


Sådan bruger vi vores midler

Datapolitik

Når du giver os en donation, giver du os samtykke til at behandle personlige oplysninger som dit navn, din e-mail og dine betalingskortoplysninger. Du kan til enhver tid kræve dine data helt eller delvist slettet, kræve begrænsning i vores behandling af dine data, få dine data berigtiget og i øvrigt få oplyst, hvilke data vi behandler om dig. Du kan læse mere specifikt hvordan og hvorfor vi bruger dine personlige oplysninger i vores datapolitik.

Spørgsmål?

Hvis du har tekniske problemer med din donation, eller hvis du har spørgsmål om donationer til Trampolinhuset, kan du kontakte fundraisingkoordinator Bodil Trier på bodil@trampolinehouse.dk eller (+45) 26 19 91 66.