Click here for English

Ethvert bidrag tæller.

Din støtte til Trampolinhuset sikrer, at asylansøgere kan være en del af et fællesskab allerede fra dén dag, de kommer til Danmark.

Det betyder mere, end du kan forestille dig.


Transportbilletter

Transport til København er dyrt for asylansøgere. Derfor tilbyder Trampolinhuset dem transportbilletter til gengæld for deres bidrag til huset. "Når jeg kommer her, føler jeg mig gladere og jeg har mere energi end hvis jeg bliver i lejren, hvor der er meget lidt for os at lave," forklarer Frank, som er en del af Trampolinhusets rengøringshold. Hvis du donerer 110 kr., kan du hjælpe os med at tilbyde endnu en person som Frank en billet ud af lejren.  

Transport til København er dyrt for asylansøgere. Derfor tilbyder Trampolinhuset dem transportbilletter til gengæld for deres bidrag til huset.

"Når jeg kommer her, føler jeg mig gladere og jeg har mere energi end hvis jeg bliver i lejren, hvor der er meget lidt for os at lave," forklarer Frank, som er en del af Trampolinhusets rengøringshold.

Hvis du donerer 110 kr., kan du hjælpe os med at tilbyde endnu en person som Frank en billet ud af lejren.
 

Læs mere om Trampolinhusets arbejde her.


Kompetenceudvikling

I asylcentrene er mulighederne stærkt begrænsede for, at man kan udvikle sine evner. Men i Trampolinhuset kan alle bidrage til fællesskabet på deres egen måde. Nogle underviser i engelsk eller arabisk, andre bygger møbler eller hjælper som skræddere eller frisører. Hvis du donerer 250 kr., kan du hjælpe os med at tilbyde det nødvendige udstyr for, at alle kan udvikle deres evner og interesser.

I asylcentrene er mulighederne stærkt begrænsede for, at man kan udvikle sine evner.

Men i Trampolinhuset kan alle bidrage til fællesskabet på deres egen måde. Nogle underviser i engelsk eller arabisk, andre bygger møbler eller hjælper som skræddere eller frisører.

Hvis du donerer 250 kr., kan du hjælpe os med at tilbyde det nødvendige udstyr for, at alle kan udvikle deres evner og interesser.

Læs mere om Trampolinhusets arbejde her.

Børneaktiviteter

Trampolinhuset har et børnehjørne, hvor frivillige står klar til at lave tegninger og pudeborge med børnene mens deres forældre er til rådgivning eller sprogundervisning. Det betyder meget for børnene at have et trygt sted, hvor de kan få en pause fra det stressede liv i asylcentrene. Hvis du donerer 150 kr., kan du hjælpe os med at tilbyde sunde snacks, velfungerende legetøj, spændende ture og aktiviteter for endnu flere børn.

Trampolinhuset har et børnehjørne, hvor frivillige står klar til at lave tegninger og pudeborge med børnene mens deres forældre er til rådgivning eller sprogundervisning.

Det betyder meget for børnene at have et trygt sted, hvor de kan få en pause fra det stressede liv i asylcentrene.

Hvis du donerer 150 kr., kan du hjælpe os med at tilbyde sunde snacks, velfungerende legetøj, spændende ture og aktiviteter for endnu flere børn.

Læs mere om Trampolinhusets arbejde her.


Et nyt køkken

Vores fællesskab vokser, og det samme gør presset på vores køkken! Vi drømmer om et køkken med plads til et helt madlavningshold, hvor der ikke er nogen ødelagte kogeplader, og med en opvaskemaskine som ikke er 45 minutter om at blive færdig. Hvis du donerer 500 kr., kan du hjælpe os med at investere i et nyt køkken.  

Vores fællesskab vokser, og det samme gør presset på vores køkken!

Vi drømmer om et køkken med plads til et helt madlavningshold, hvor der ikke er nogen ødelagte kogeplader, og med en opvaskemaskine som ikke er 45 minutter om at blive færdig.

Hvis du donerer 500 kr., kan du hjælpe os med at investere i et nyt køkken.

 

Læs mere om Trampolinhusets arbejde her.


DONER OVER SMS

Du kan donere 55 kr. lige med det samme! Donationen bliver trukket fra din næste telefonregning.

sms TRAMPO
til 1245

MObile pay

Giv en donation via MobilePay:
(+45) 25 78 24 24

Du får automatisk skattefradrag for dine donationer til Trampolinhuset (op til 15.600 kr. in 2017), hvis du aktiverer denne funktion i din Mobile Pay App.

VIA DIN BANK

Send din støtte til vores konto i Merkur Andelskasse. 

Registreringsnr.: 8401
Kontonr.: 0001121013
Iban: DK9084010001121013. 
Swift: MEKUDK21


Har du spørgsmål?

Hvis du har tekniske problemer med din donation, eller hvis du har spørgsmål om donationer til Trampolinhuset, kan du kontakte Fundraiser Nanna Jochumsen på 61 71 57 85 eller nannajochumsen@trampolinehouse.dk

Sådan bruger vi vores midler


Se også: