Click here for English

Ethvert bidrag tæller.

Din støtte til Trampolinhuset sikrer, at asylansøgere kan være en del af et fællesskab allerede fra dén dag, de kommer til Danmark.

Det betyder mere, end du kan forestille dig.

Er din virksomhed interesseret i at støtte Trampolinhuset? Klik her for at læse mere.


Du kan støtte os enten ved at give en éngangsdonation eller ved at tilmelde dig månedlige donationer.

Når du gennemfører donationen kan du vælge at tilmelde dig vores nyhedsbreve. I så fald vil du modtage 1-2 mails om måneden med:

 • nyt om vores fællesskab og aktiviteter
 • invitationer til særarrangementer i huset
 • kommentarer til aktuel asyl- og integrationspolitik

Hvis du tilmelder dig månedlige donationer, bliver du også inviteret til middag med andre donorer og selvfølgelig med medlemmer af Trampolinhusets fællesskab.

Transportbiletter

 Transport til København er dyrt for asylansøgere. Derfor tilbyder Trampolinhuset dem transportbilletter til gengæld for deres bidrag til huset. "Når jeg kommer her, føler jeg mig gladere og jeg har mere energi end hvis jeg bliver i lejren, hvor der er meget lidt for os at lave," forklarer Frank, som er en del af Trampolinhusets rengøringshold. Hvis du donerer 110 kr., kan du hjælpe os med at tilbyde endnu en person som Frank en billet ud af lejren.

Transport til København er dyrt for asylansøgere. Derfor tilbyder Trampolinhuset dem transportbilletter til gengæld for deres bidrag til huset.

"Når jeg kommer her, føler jeg mig gladere og jeg har mere energi end hvis jeg bliver i lejren, hvor der er meget lidt for os at lave," forklarer Frank, som er en del af Trampolinhusets rengøringshold.

Hvis du donerer 110 kr., kan du hjælpe os med at tilbyde endnu en person som Frank en billet ud af lejren.

Læs mere om Trampolinhusets arbejde her.


Børneaktiviteter

 Trampolinhuset har et børnehjørne, hvor frivillige står klar til at lave tegninger og pudeborge med børnene mens deres forældre er til rådgivning eller sprogundervisning. Det betyder meget for børnene at have et trygt sted, hvor de kan få en pause fra det stressede liv i asylcentrene. Hvis du donerer 150 kr., kan du hjælpe os med at tilbyde sunde snacks, velfungerende legetøj, spændende ture og aktiviteter for endnu flere børn.

Trampolinhuset har et børnehjørne, hvor frivillige står klar til at lave tegninger og pudeborge med børnene mens deres forældre er til rådgivning eller sprogundervisning.

Det betyder meget for børnene at have et trygt sted, hvor de kan få en pause fra det stressede liv i asylcentrene.

Hvis du donerer 150 kr., kan du hjælpe os med at tilbyde sunde snacks, velfungerende legetøj, spændende ture og aktiviteter for endnu flere børn.

Læs mere om Trampolinhusets arbejde her.


Kompetenceudvikling

 I asylcentrene er mulighederne stærkt begrænsede for, at man kan udvikle sine evner. Men i Trampolinhuset kan alle bidrage til fællesskabet på deres egen måde. Nogle underviser i engelsk eller arabisk, andre bygger møbler eller hjælper som skræddere eller frisører. Hvis du donerer 250 kr., kan du hjælpe os med at tilbyde det nødvendige udstyr for, at alle kan udvikle deres evner og interesser.

I asylcentrene er mulighederne stærkt begrænsede for, at man kan udvikle sine evner.

Men i Trampolinhuset kan alle bidrage til fællesskabet på deres egen måde. Nogle underviser i engelsk eller arabisk, andre bygger møbler eller hjælper som skræddere eller frisører.

Hvis du donerer 250 kr., kan du hjælpe os med at tilbyde det nødvendige udstyr for, at alle kan udvikle deres evner og interesser.

Læs mere om Trampolinhusets arbejde her.

DEMOKRATI

 Vi ønsker at gøre vores ekspertise hørt i den politiske debat!  Derfor deltager vi hvert år til Folkemødet på Bornholm. Men pga. grænsekontrollen mellem Danmark og Sverige er asylansøgere nødt til at flyve derhen. Det er dyrt – men vi synes også det er vigtigt.  Hvis du donerer 500 kr., kan du hjælpe os med at sikre asylansøgeres deltagelse i den demokratiske debat.  

Vi ønsker at gøre vores ekspertise hørt i den politiske debat!

Derfor deltager vi hvert år til Folkemødet på Bornholm. Men pga. grænsekontrollen mellem Danmark og Sverige er asylansøgere nødt til at flyve derhen. Det er dyrt – men vi synes også det er vigtigt.

Hvis du donerer 500 kr., kan du hjælpe os med at sikre asylansøgeres deltagelse i den demokratiske debat.
 

Læs mere om Trampolinhusets arbejde her.


DONer via SMS

Du kan donere 55 kr. lige med det samme! Donationen bliver trukket fra din næste telefonregning.

sms TRAMPOLINHUSET
til 1245

MOBILEPAY

Giv en donation via MobilePay:
(+45) 25 78 24 24

Du får automatisk skattefradrag for dine donationer til Trampolinhuset (op til 15.600 kr. in 2017), hvis du aktiverer denne funktion i din Mobile Pay App.

Doner Via BANK

Send din støtte til vores konto i Merkur Andelskasse. 

Bank: Merkur Andelskasse
Registreringsnr.: 8401
Kontonr.: 0001121013
Iban: DK9084010001121013
Swift: MEKUDK21


Redigér din donationsaftale

Du kan altid ændre din donationsaftale: Følg dette link og udfyld den mail, du tilmeldte dig med. Så modtager du en mail med et link til din aftale, hvor du kan opdatere dine kortoplysninger eller beløbet du ønsker at donere.

 

Datapolitik

Når du giver os en donation, giver du os samtykke til at behandle personlige oplysninger som dit navn, din e-mail og dine betalingskortoplysninger. Du kan til enhver tid kræve dine data helt eller delvist slettet, kræve begrænsning i vores behandling af dine data, få dine data berigtiget og i øvrigt få oplyst, hvilke data vi behandler om dig. Du kan læse mere specifikt hvordan og hvorfor vi bruger dine personlige oplysninger i vores datapolitik.

Sådan bruger vi vores midler

Har du spørgsmål?

Hvis du har tekniske problemer med din donation, eller hvis du har spørgsmål om donationer til Trampolinhuset, kan du kontakte os på please contact us at (+45) 32 20 02 25.


Se også: