Program 13.–19. maj 2019

Banner_uge program.png

PROGRAMNYHEDER:

SPECIAL EVENTS:

FERNISERING: Ny udstilling om højreekstremisme

Alle er velkomne, når Trampolinhusets udstillingssted CAMP / Center for Migrationspolitisk Kunst på lørdag åbner ny udstilling af den anerkendte svenske kunstner Johan Tirén. Udstillingen stiller skarpt på fremmarchen af højreekstreme, indvandringskritiske og racistiske partier i europæisk politik. Ferniseringen byder på debat med Bwalya Sørensen (grundlægger af Black Lives Matter Denmark) og Mikkel Bolt Rasmussen (kunsthistoriker og politisk teoretiker) og en samtale mellem Johan Tirén, kunstner Michelle Eistrup og Trampolinhusets programdirektør Tone Olaf Nielsen om kunstneriske og aktivistiske modsvar til højreekstremisme og højrepopulisme. Hvornår: Lørdag den 18. maj kl. 14–17. Hvor: Trampolinhusets udstillingssted CAMP. Klik for at se programmet. Alle events i Trampolinhuset og CAMP er gratis. Tilmeld dig venligst her

BORGERFORSLAG: Vi nåede i mål!

Den 8. maj kl. 06:23 tikkede støtte nr. 50.000 ind til det borgerforslag, som Trampolinhusets programdirektør Tone Olaf Nielsen har stillet på vegne af Folkebevægelsen for asylbørns fremtid. Det betyder, at Folketinget nu skal behandle det en gang i oktober, når en ny regering er blevet dannet. Forslaget forlanger bedre rets- og levevilkår for afviste asylbørn i Danmark, og vi håber, at det vil resultere i positive forandringer for børnene. Hvis du er stemmeberettiget og ikke har støttet forslaget endnu, kan du stadig gøre det her indtil oktober. Jo flere støtter, jo større genklang på Christiansborg. Og den 8. juni kl. 17–18 inviterer vi alle til en festlig reception – vi håber du vil komme og fejre resultatet med os.

Screenshot 2019-05-13 12.48.44.png

NY UGEDAG: Italiensk finder nu sted onsdage

Fra og med denne uge vil italiensk-klassen ikke finde sted tirsdage, men onsdage fra kl. 17–18 i det lille klasselokale.

Screenshot+2019-05-06+09.15.47.jpg

WORKSHOP: Læs og diskuter bogen White, Jews and Us

Trampolinhusets udstillingssted CAMP inviter alle interesserede til en 4-dages workshop. Sammen med frivillig Maja skal vi læse og diskutere bogen White, Jews and Us: Toward a Politics of Revolutionary Love (2017) skrevet af Houria Bouteldja. Workshoppen foregår på engelsk. Alle er velkomne! Hvornår: 18. maj, 8. juni & 15. juni, alle dage fra kl. 14–16. Hvor: Trampolinhusets lille klasselokale.

Screenshot 2019-03-22 14.40.08.png

UNDSKYLD: Vi er lukket på fredag

Husk at Trampolinhuset holder lukket på fredag pga. Store Bededag. Men vi håber, du kommer til fernisering på lørdag, når vi åbner ny udstilling af Johan Tirén om fremmarchen af højreekstreme, indvandringskritiske og racistiske partier i europæisk politik.