Program 22.–28. april 2019

Banner_uge program.png

PROGRAMNYHEDER:

SPECIAL EVENTS:

LYTTEMØDE: Afviste børnefamilier fortæller om hverdagen i de danske hjem- og udrejsecentre

Politikerne og medierne har det sidste års tid diskuteret meget om de afviste børnefamilier, der lever under svære vilkår på ubestemt tid i udrejsecenter Sjælsmark og hjemrejsecenter Avnstrup. Men de har ikke talt særligt meget med de børn og forældre, det hele handler om. Derfor inviterer Trampolinhuset og Folkebevægelsen for asylbørns fremtid til lyttemøde, hvor familierne tager ordet, mens politikere, journalister og alle andre må lytte. Hvornår: Mandag 29. april kl. 15–17. Hvor: Trampolinhusets Multizone. Klik for at læse mere. Alle events i Trampolinhuset er gratis, og alle er velkomne. Tilmeld dig venligst her

Screenshot 2019-04-23 10.12.44.png

PRESSE: Fransk tv journalist besøger Trampolinhuset

I dag tirsdag den 23. april får Trampolinhuset besøg af den franske tv journalist Antoine Dufeu, som vil filme og lave interviews. Materialet vil indgå i en dokumentarfilm om islamofobi, racisme og diskrimination. Hvis du ikke vil filmes, så sig det til en fra personalet, som vil informere journalisten.

Screenshot 2019-04-23 10.15.22.png

SPROGUNDERVISNING: Italiensk

Husk at du gratis kan lære italiensk i Trampolinhuset. Vores frivillige Lewis og Badr underviser klassen sammen. Hvornår: Tirsdage kl. 17–18. Hvor: Trampolinhusets store klasselokale.

helpdesk2.jpg

HELP DESK: Trampolinhusets reception

Hver dag i vores åbningstider skiftes frivillige, asylpraktikanter og flygtninge i jobtræning til at bemande Trampolinhusets Help Desk. Ud over at lave et ton te og kaffe til husets brugere er de også klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål om Trampolinhuset eller asylprocessen i Danmark, hvis du har brug for hjælpe til at oversætte, printe eller maile dokumenter – eller hvis du leder efter et personalemedlem.

Screenshot 2019-04-05 15.31.32.png

LUKKET: Fredag

Husk at Trampolinhuset holder lukket på fredag. Vi er altid lukket den sidste fredag i måneden.