NEWSLETTER

OCTOBER NEWSLETTER OUT

(Dansk længere nede)

Check out Trampoline House's latest Newsletter (English, dansk). It contains a reportage from Trampoline House's activities at this year's Roskilde Festival together with CAMP, a story of two Trampoline House volunteers who have opened their own restaurant, an editorial on Trampoline House's collaboration with the consultance agency Qvartz to support asylum seekers' and refugees' way into the job market - and much more.

Happy reading!


Tjek lige Trampolinhusets seneste nyhedsbrev (dansk, English). Det indeholder en reportage fra Trampolinhusets aktiviteter til dette års Roskilde Festival sammen med CAMP, en historie om to frivillige fra Trampolinhuset som har åbnet deres egen restaurant, en leder om Trampolinhusets samarbejde med konsulentfirmaet Qvartz om at støtte asylansøgeres og flygtninges vej ind på arbejdsmarkedet - og meget mere.

God læselyst!