INTEGRATION FROM DAY 1

(Dansk version længere nede)

Yesterday at the People's Political Festival on Bornholm, Trampoline House's director Morten Goll pointed out to Minister of Integration, Inger Støjberg, that integration into Danish society needs to start as soon as asylum seekers arrive in Denmark, and not only when they get asylum. The Minister of Integration acknowledged that there might be a need to expand the activities available to asylum seekers. Trampoline House welcomes this acknowledgement, and we hope to see more steps towards an early integration of asylum seekers.

---

Til en Folkemødedebat i morges påpegede Trampolinhusets Daglige Leder Morten Goll over for Integrationsminister Inger Støjberg at integrationen ind i det danske samfund bør starte så snart asylansøgere ankommer til Danmark, og ikke først når de får asyl. Integrationsministeren anerkendte at der kan være et behov for at de aktiviteter, som er tilgængelige for asylansøgere. Trampolinhuset byder denne anerkendelse velkommen, og vi håber at se flere skridt på vejen mod tidlig integration.