SØGES: Kommunikationsmedarbejder

Har du lyst til at gøre en forskel i arbejdet med asylansøgere?

Trampolinhuset arbejder med asylansøgere som ressourcestærke personer, fordi alle har noget at byde på. Trampolinhuset er det første skridt i disse menneskers nye liv i Danmark. Sammen skaber vi et socialt og fagligt indhold. Det erstatter det limbo som asylsøgere havner i, mens de venter på ubestemt tid i asylcentrene, for at få deres sager afgjort.

Vi søger nu en kommunikationsmedarbejder pr. 1/8 (25 t/u), der kan videreudvikle vores branding, herunder via vores visuelle identitet, hjemmeside og sociale medier. Kendskab til disse platforme, facebook businessmanager, google analytics, mailchimp, adobes designpakke samt det danske asylsystem er en fordel.

Klik her for at læse hele jobopslaget.